Om oss

Om-oss

Du har nå kommet til siden som heter Interconnect. På denne nettsiden er vi opptatt av å formidle informasjon til deg som forbruker.

Hva kan jeg lære om?

Hvis du er interessert i å være trygg på nett, så er det absolutt mye informasjon å hente fra oss. Vi elsker å holde oss oppdatert på det som skjer i VPN-bransjen, og vi er også glad i å videreformidle denne informasjonen.

Hvorfor VPN?

Dette er et spørsmål vi får ganske ofte. Det å videreformidle bruken av VPN er noe vi brenner for, rett og slett for at vi alle skal være så sikre på nett som overhodet mulig. Vi er glad i benytte oss av internett, men på en privat og sikker måte, og vi vil at du skal gjøre det samme.

VPN gir deg (og oss) muligheten til å surfe på nett, uten at hackere og andre skumle internettdatatvyer skal stjele informasjonen vi legger igjen etter oss. Er du ikke enig i det?

Andre tema

Hvis du er interessert i at vi skal skrive om andre tema innenfor IT og lignende, så er det bare å gi beskjed. Vi er flinke til å holde oss oppdatere på det som skjer innenfor IT- og databransjen, og vi vil gjerne være med på å videreformidle denne gleden.

Om du har noen spørsmål eller noe annet du vil ta kontakt med oss om, så er det bare å kontakte oss gjennom kontaktskjemaet du finner på nettsiden.

Vi håper nettsiden vår byr på informasjon som er svært nyttig for deg. Vi håper jo for all del at den kan være en ressurs for deg, når du leter etter den VPN-tjenesten som passer deg best!