Velkommen til Interconnect!

Hei og velkommen til Interconnect!

Dette er en nettside der du kan finne mye som vi håper du kan få bruk for.

Hva kan jeg finne på Interconnect.no?

Vi regner med at du har funnet nettsiden vår fordi du er interessert i å lære mer om hvordan du kan benytte deg av VPN til din fordel. Derfor vil du på denne nettsiden få vite mer om hva en VPN faktisk er og hvordan du kan bruke den. I tillegg vil du finne informasjon om ulike typer VPN og ikke minst så vil du lære om hvorfor VPN er sikkert og noe du bør benytte deg av.

Hvis du har lest gjennom artiklene våre vil du også fort finne ut av hva VPN sin opprinnelige oppgave var!

Fokus på sikkerhet

Vi er utrolig opptatt av sikkerhet her på Interconnect.no og vi vil vise deg den samme gleden. VI håper at ved hjelp av artiklene vi legger ut, så vil du få en bedre og enda mer informert beslutningsevne når det kommer til VPN. Vi håper jo også at ved hjelp av oss, så vil du finne den VPN-tjenesten som passer deg aller best.

Uansett hva du får ut av nettsiden vår, så håper vi at du koser deg og får lært litt. Det å benytte seg av internett er utrolig spennende, men det kan være utrolig mye mer sikkert hvis du tar de riktige forhåndsreglene.

Husk at hvis det er noe du lurer på eller om du har generelle kommentarer så er det bare å ta kontakt, vi skal absolutt prøve å svare så godt vi kan.

Vi ønsker deg lykke til på din VPN-reise. Vi håper du finner din match!