Slik får du tilgang til amerikansk Netflix

Netflix i Norge er ikke kjent for sitt brede utvalg i filmer, til tross for at det er svært populært. Det er ofte vanskelig å finne noe man vil se på fordi det er så lite utvalg, men dette kan du enkelt fikse! En VPN hjelper deg med å skjule din IP-adresse slik at Netflix ikke kan se at du faktisk strømmer fra Norge. Da vil du få tilgang til alt det som finnes på denne versjonen og du kan kose deg med filmer og serier i timevis. Dette er hvordan du gjør det

VPN står for Virtual Private Network og hjelper deg med å få tilgang til nytt innhold på nett. Det kan enkelt lastes ned online og finnes i mange forskjellige versjoner. Dersom du ikke har lyst til å betale for en VPN, kan du til og med velge en som er helt gratis!

Velg riktig VPN

Siden VPN har blitt så populært, er det mange forskjellige utbydere du kan få det hos. Du kan lese om VPNs på ditt nettsted, eller søke opp en anmeldelse for å finne det beste programmet. Prøv å se etter en som har fått gode tilbakemeldinger. Det er viktig at tjenesten er sikker og enkel å bruke. Som et minimum burde den gi deg mulighet til å surfe på forskjellige servere i de langene du ønsker. Dersom du ønsker å se amerikansk Netflix, må du velge en VPN som har amerikanske servere.

Last ned og begynn å se

Når du har funnet den VPN du har lyst til å bruke, er det bare å laste den ned på din datamaskin. Start programmet i din nettleser og velg hvilken server du vil bruke. Deretter besøker du Netflix fra denne serveren og du er klar til å se film og serier! Så enkelt er det, og det hele kan la seg gjøre med en gratis programvare. Husk at det er lurt å bruke Chrome eller Firefox når du bruker en VPN, det er ofte her de fungerer best. Men hva kan du egentlig se på amerikansk Netflix?

Dette kan du se på

På amerikansk Netflix vil du ha tilgang til 1157 serier og 4593 serier, mer enn nok for å holde deg underholdt i lang tid fremover. Grunnen til at det er så mye mer innhold her, er på grunn av strenge lisenser og avtaler. Heldigvis kan du se dette med en VPN, og det er uten å betale noe mer for et nytt eller utvidet abonnement. Du kan blant annet se den morsomme filmen Superbad, The Great British Bake Off, skrekk thrillleren The Blair Witch Project, Twin Peaks, Radium Girls, imponerende skuespill av Leonardo Dicaprio i What’s Eating Gilbert Grape og klassikern med Julia Roberts i Mystic Pizza.

Dette er kun et lite utvalg av de mange filmene og seriene, men er allerede en god grunn til å laste ned en VPN. Det gjøres rakt på nettet, er trygt og gratis, så hva er det du venter på?18